|
[Belépés a Fórumba] | | | | Bejelentkezett felhasználók | |  Jelenleg névtelen látogató vagy. Ingyen regisztrálhatod magad ha ide kattintasz |
|
|
 |
 |
 |
| Szerző |
Üzenet |
BuBo

|
Elküldve:
2010 Júl 20, 12:50 |
|
......Csak ez a Sartis berendezésük ezzel a Siton ökörséggel elég gyenge csapat...!!! |
|
|
|
 |
napis

|
Elküldve:
2010 Júl 18, 17:37 |
|
Mi 7 éve utazunk velűk csak dicsérni tudom öket |
|
|
|
 |
cspcili

|
Elküldve:
2010 Júl 09, 20:01 |
|
| BuBo írta: |
Kedves Utastársaim!
Szégyen szemre csalódnom kellett az Apollon Travelben! Soha többé nem utazom velük! Sartiban jártunk, és a felkészületlen, beszédhibás idegenvezetőnek nevezett Csalasz Leonidasz (Leo) az egész nyaralásunkat elrontotta! Már a megérkezésunkkor láttam, hogy ez a fickó gázos! Szemtelen, nem túl inteligens, beképzelt! Ezzel még nem is lett volna akkora baj, mert nem kötelező őt nézegetnünk, de miután feltűnt, hogy túl sokat forog a kislányok GYEREKEK között, és kollégái is elárulták hogy nem látták még lánnyal, aggódni kezdtem! Kiderült, hogy bárkit felvesznek "idegenvezetőnek", és évente mindig újak érkeznek! Csak ez a Leo marad mindig. Kiderült az is, hogy csak a kishajós kirándulást vezeti, ahol fürdőruhában ugrálnak a kislányok. Legalábbis felnőtt lánnyal ott sem látták soha! Szóval az Apollonnal soha többé nem utazunk! |
Mi több mint 10 éve utazunk velük,eddíg semmi bajunk nem volt az Apollonnal.......Nei Poriban évekig ugyanaz az idegenvezető volt.... |
|
|
|
 |
BuBo

|
Elküldve:
2010 Júl 08, 12:06 |
|
Kedves Utastársaim!
Szégyen szemre csalódnom kellett az Apollon Travelben! Soha többé nem utazom velük! Sartiban jártunk, és a felkészületlen, beszédhibás idegenvezetőnek nevezett Csalasz Leonidasz (Leo) az egész nyaralásunkat elrontotta! Már a megérkezésunkkor láttam, hogy ez a fickó gázos! Szemtelen, nem túl inteligens, beképzelt! Ezzel még nem is lett volna akkora baj, mert nem kötelező őt nézegetnünk, de miután feltűnt, hogy túl sokat forog a kislányok GYEREKEK között, és kollégái is elárulták hogy nem látták még lánnyal, aggódni kezdtem! Kiderült, hogy bárkit felvesznek "idegenvezetőnek", és évente mindig újak érkeznek! Csak ez a Leo marad mindig. Kiderült az is, hogy csak a kishajós kirándulást vezeti, ahol fürdőruhában ugrálnak a kislányok. Legalábbis felnőtt lánnyal ott sem látták soha! Szóval az Apollonnal soha többé nem utazunk! |
|
|
|
 |
cspcili

|
Elküldve:
2010 Jún 26, 13:40 |
|
NE OFFOLD SZÉT A TOPICOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
wangwei

|
Elküldve:
2010 Jún 26, 4:20 |
|
|
|
 |
cspcili

|
Elküldve:
2009 Feb 23, 9:45 |
|
| vitibogi írta: |
| Tegnapi hozzászólásomhoz csak annyit fűznék még hozzá, hogy ha ekkora a kereslet akkor miért nem bővítik a kinálatukat. Vagy településen belül, vagy a környéken. |
Megkérdeztem,és azt válaszolták,nem akarják túltervezni magukat (szerintem jogos a mai helyzetben) mivel nekik előre kell kifizetni mindent és ha nincs utas,becsődölnek.Úgy tevezik,hogy a törzsutasaik,akik minden évben velük mennek,kb.az idén is 70%-,a többi hely kiadó.
Jó üzletpolitika,a tuti haszon megvan,elkerülik a csődöt,nem úgy mint az előző években a nagyobb irodák.
Jorgos,Eurotours,Tensi,stb.Mind túlvállalta magát,nem tudott fizetni.
Ezért. |
|
|
|
 |
vukilany

|
Elküldve:
2009 Jan 27, 12:57 |
|
Én hetedik éve utazom az Apollonnal és nagyon meg vagyok velük elégedve.Habár tegnap kicsit meglepődtem mikor közölték hogy Toroniba már nincs egy darab hely sem az általunk kiválasztott időpontba.Egy héttel elöbb kell mennünk de így sem tragédia. |
|
|
|
 |
vitibogi

|
Elküldve:
2009 Jan 24, 7:38 |
|
Tegnapi hozzászólásomhoz csak annyit fűznék még hozzá, hogy ha ekkora a kereslet akkor miért nem bővítik a kinálatukat. Vagy településen belül, vagy a környéken. |
_________________ Csaba
www.citroenpicasso.hu |
|
|
 |
vitibogi

|
Elküldve:
2009 Jan 23, 19:59 |
|
Megbízhatóak az igaz, de idén kicsit megharagudtam rájuk....
01.14-én Sartiba már nem tudtam egyéni helyet foglalni, már csak buszos helyeik voltak.
Eddig háromszor fizettem be náluk az utazást (tehát az összes eddigi tengerparti nyaralásunkat), emiatt idén más utazási irodához szegődtünk. |
_________________ Csaba
www.citroenpicasso.hu |
|
|
 |
judith77

|
Elküldve:
2009 Jan 01, 19:30 |
|
www.medicitravel.hu
Olvashatóak -a valószínűleg Apollon traveles- 2009-es évi árak.
Már jónéhányszor utaztunk velük, jók, csak a sofőröknek kellene
egy kis hangnem kalauz, esetleg stresszoldó! De van egy kedvencünk
egy aranyos, apró termetű fickó. |
|
|
|
 |
cspcili

|
Elküldve:
2008 Ápr 05, 12:35 |
|
Szerintem a legmegbízhatóbb utazási iroda.
Évek óta CSAK Velük utazunk.Jók a buszaik,jók a repcsis szervezéseik,az egyéni utakat is támogatjál,adnak térképet,mindent.
Roppant segítőkészek!
A kinti hostesseik is igazán kiválóak,felkészültek,segítőkészek,nem akarnak "lerabolni"senkit. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
| |
|