.::Görögország - Fórum, Képek, Linkek::. 2010. szept. 09., 13:23
Főmenü
· Hírek
· Fórum
· Fotóalbum
· Leírások
· Linkgyűjtemény
· Letöltések
· Vendégkönyv
· Felhasználók
· Kedvencek
· Statisztikák
· Ajánlás ismerősnek
· Keresés
Fórum
Utolsó Hozzászólások
ugrás a hozzászólásra2010-Június Nei-Pori(42)
  gaboca
  17:05 aug 20
ugrás a hozzászólásraNei Pori(1066)
  gaboca
  11:39 aug 16
ugrás a hozzászólásraParalia (Katerini)(1937)
  potter
  01:33 aug 16
ugrás a hozzászólásrahello(0)
  gaboca
  17:17 aug 15
ugrás a hozzászólásraRepülővel Sartiba!(0)
  Boglárka
  12:23 júl 29
ugrás a hozzászólásraApollon Travel(11)
  BuBo
  12:50 júl 20
ugrás a hozzászólásraSarti - autóval(55)
  napis
  17:41 júl 18
ugrás a hozzászólásramunka pefkiben(Evia)(2)
  wangwei
  10:46 júl 03
ugrás a hozzászólásraLefordítaná nekem valaki?(310)
  wangwei
  10:41 júl 03
ugrás a hozzászólásraKinek, melyikről, milyen tap...(438)
  cspcili
  13:41 jún 26

[Belépés a Fórumba]

Bejelentkezett felhasználók

Jelenleg névtelen látogató vagy. Ingyen regisztrálhatod magad ha ide kattintasz

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   ÜzeneteidÜzeneteid   BelépésBelépés 
Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nyomtatható verzió

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Szerző Üzenet
potter
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Aug 16, 1:33 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

barmaj írta:

Sziasztok!
Új vagyok itt, de nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket. Szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valaki a Lilalo apartmanban? Ha igen, mi a véleményetek róla, minden információ érdekel.
Üdv: Bea

Szia!

Akkor a neten keringő Lilalo leírás a valósággal:

Lilalo apartmanház

A 2009-ben elkészült, extravagáns stílusban épült apartmanház, Paralia új villa negyedében, mindössze 250 m-re- [b]MENJ KERESZTÜL A SZÁNTÁSON ÉS AZ EMBERMAGASSÁGÚ GAZON AKKOR KIJÖN 400 MÉTERRE! fekszik a népszerű és homokos Cocus Beachtől, míg a központ elejétől kb. 650 m-re található-lLÉGVONALBAN ESETLEG, CSAKHOGY FÖLDUTAKON KELL KERESZTÜLSÉTÁLNOD, A REGGELI KENYÉRÉT 20 PERC TEMPÓSAN- SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT icon_smile.gif, az Afrodite aparthotellel szemben.
Érdekessége az az építészeti megoldás, amivel az erkély korlátokat világítják meg 18 különféle színben. EZ TÉNYLEG NAGY-NAGY ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁS! KOMOLYAN MEGCSINÁLOM ÉN IS, HOL IS VAN A ZÖLD IZZÓ SZÍVEM?
Az aparthotel kertjében jakuzzi került kialakításra, melyet a vendégek használhatnak.EGYSZER SEM MENTEM BELE. NŐ VAGYOK ÉS RAJTAM KÍVÜL MÉG 159 VENDÉG HASZNÁLJA...ÉRTITEK, AZ ELVILEG 16 FŐS JACUZZIT, AMIBE 4 FELNŐTT FÉRFI FÉR BE, EZT VISZONT BÁTOR FÉRJEINK LETESZTELTÉK. LAPJÁVAL, DE BEFÉRTEK. IGAZ MEGVÁRTÁK A TAKARÍTÁST, MERT ELŐZŐ ÉJJEL HAJNALBAN FOLYT MINDEN ABBAN A POCSOJÁBAN, ITALOK BELEÖNTVE, MENT A LENGYEL NÓTA, MAJD JÖTTEK A DISCÓS IFJAK EGY-EGY KÖRRE...AKARTOK MÉG TÖBBET? A KISGYEREKES CSALÁD TERASZAJTAJÁTÓL 5 LÉPÉSRE VAN A JACUZZI, A KIS 5 ÉVES JÖTT SZÓLNI, HOGY ÜHÜM PAPÁS-MAMÁS MEGY A "FURDOKÁDBAN".
légkondicionálható- LÉGKONDI NINCS A LEGALSÓ SZINTEN, A "PINCÉBEN", AHOGYAN TENGERRE NÉZŐ ERKÉLY SEM,CSAK SOK-SOK ÁLLATKA, KÍGYÓMÉRETŰ SZÁZLÁBÚFÉLE, TISZTA CSÍPÉS AZ EGÉSZ MINDENÜNK.
stúdió jellegű 2-3-4 fős szobákhoz felszerelt konyhasarok szagelszívóval, fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel illetve erkély tartozik. Minden erkélyről látni a tengert-[b]NA, EZ A LEGNAGYOBB HAZUGSÁG. KONKRÉTAN MEGPRÓBÁLOM BETENNI A KÉPET, A MI KILÁTÁSUNK KONKRÉTAN A KUKÁRA NÉZETT!!! SIKERÜLT BERAKNOM A KÉPET, IGAZ MEGFORDÍTANI MÁR NINCS ERŐM, LÁSD LEGALUL.

Fontos tudnivalók: a szállás elfoglalása az érkezés napján 14.00-20.00 óra között lehetséges, elutazáskor 10 óráig kell elhagyni a stúdiókat. Háziállat nem vihető.-KIVÉVE KÉT KUTYÁT, AKIK ÉJJEL IS ŐRIZTÉK A "HÁZAT", A 7 KÓBOR EBRŐL NEM IS BESZÉLVE.

Strand: KB, CCCC, FENTEBB LEÍRVA/b]. 250 m-re homokos partú szabad strand [b]HA MÁR ÚGYIS KOCSIVAL KELL MENNI MENJ INKÁBB A MEDITERRÁN BEACHRE KORINOSRA, AZ CSAK 1,5 KM ÉS LEGALÁBB JÓ, VAN RÖPIPÁLYA, WC, KISBOLT, MINDEN AMI KELL...EGY FRAPPÉ ÁRÁÉRT INGYEN HASZNÁLHATSZ AKÁR 5 NAPÁGYAT IS.
szállás előnye:új építésű, extravagáns épület, tengerre néző erkélyek- HAZUGSÁG
szállás hátránya csak stúdiók vannak benne-NA VÉGRE EGY IGAZSÁG, EGY 4 FŐS CSALÁD ELFÉRT A PANELMÉRETŰ LAKÁS KONYHÁJÁNAK MEGFELELŐ ALAPTERÜLETŰ SZOBÁBAN-MUSZÁJ VOLT!

Szobák
Minden stúdióhoz tartozik:

* konyhapult (1 elektromos tűzhelylap, mosogató, beépített hűtő, alap konyhai evőeszköz és edénykészlet)TERMÉSZETESEN MINDEN MEGVAN, HA ÉLELMES VAGY ÉS KÉRSZ!
* műholdas tv SZERETED AZ M2-T? AZ AZ EGY JÖN BE...
* zuhanytálcás fürdőszoba wc-vel ÉS SZAGELSZÍVÓ IS CSAK EGYES SZOBÁKBAN, HELYETTE PLANON LYUK EGY LEFELÉ MEREDŐ VEZETÉKKEL.
* erkély- AZ EMELETEN PERSZE VAN, MINDEN ELVÁLASZTÓ NÉLKÜL, HA TENGERT AKARSZ NÉZNI, AKKOR KALKULÁLD BE A MAX. 16 SZOBÁT, AMINEK TERASZÁN EMBEREK TESZNEK-VESZNEK ÉS VIGYÉL LÁTCSÖVET
* ágynemű és ágyneműhuzat- NEM VITATOM, FINOM NEYLONFÉLE...
* helyszínen bérelhető légkondicionáló-MUNKÁSOKKAL EGYÜTT, AKIK BESZERELIK AZ ALSÓ SZINTRE IS---CCC---EZ IS SPAMDUMA-

2 fős stúdió: egy duplaágy
3 fős stúdió: egy duplaágy, és egy szimpla ágy- A SZIMPLA ÉS A DUPLA TÖK EGYFORMA MÉRETŰ icon_smile.gif ÉS KIRÁLYUL SZÉTVERI AZ EMBER SÍPCSONTJÁT,MERT NEM FÉRNI EL AZ ÁGYTÓL, KONKRÉTAN A HŰTŐ AJTAJÁT ALIG TUDTAM KINYITNI.

NA, hirtelen ennyi, ha valakit még ezek után is érdekelne a Lilalo, akkor írjon bátran. És természetesen a kbarcikai S. Tours utazási irodát törölhetitek nyugodtan, ha találunk rá megfelelő paragrafust, akkor bepereljük őket.
Egyébként vigyázat, mert az összes utazási iroda ezt a szöveget hirdeti! A képek össze vannak retusálva, stb, stb.

Üdv nektek, remélem segítettem azoknak, akiket még nem vágtak át.
SZÓVAL A KILÁTÁSUNK CSAK 180 EZERÉRT:
Image

Image [/url]
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csemma
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Aug 01, 13:15 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia Atosz!

Én is aug.-ban indulok a Jorgos apartmanba,pontosabban 20.-án.
A Dias Zeusszal. Paralia nagyon jó hely,már többször jártam ott.
De ebben az apartmanban most megyek először.
A Jorgos apartmanról csupa jó dolgokat olvastam,de a fekvése nem a legjobb. A kikötővel szemben található,a város legszélén,fő út mellett.
De az Olympic Beachre vezető,csodaszép sétány csak egy karnyújtás...

Közelben van gokart pálya is. Igazi aszfaltos úttal,nem olyan gumifalakkal.
Nagyon tuti,éjjel is nyitva van jó sokáig.

A meghírdetettel ellentétében állítólag nincs légkondi egyetlen szobában sem.
A strand kb. 3-400 méterre van tőle.
Nem tudom,h. gyerkőccel mentek-e vagy sem,de kzel van a vidámpark.

Ti mikor mentek?
atosz
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 29, 8:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Sziasztok Augusztusban megyünk előszór Paraliára nyaralni és a Jorgosz apartmanban fogunk lakni ha valaki tud nekem mondani valamit erröl az apartmanról azt megköszönném
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
monika137
Rang5

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 22, 17:44 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia Barmaj !
Mi már 2x voltunk a lilaloba. Csak jót tudok mondani róla. 1 hátránya van messze van a központtól. Bár ez álltal csendes nincs nyuzsi lehet pihenni annyit amennyit akarsz.A part ezen a részen tiszta. Először nekem sem tetszett ,h messze van a központól és tavaly 1 bolt sem volt a közelbe. De már van 1 kisbolt nem messze tőle és 1 kis séta nem árt. Végülis Parálián nincs távolság. De ha ügyesek vagytok megegyeztek a motor kölcsönzővel és jó áron béreltek motort 1 hétre és már megis van oldva a távolság. Üdv
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
barmaj
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 12, 17:17 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Sziasztok!
Új vagyok itt, de nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket. Szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valaki a Lilalo apartmanban? Ha igen, mi a véleményetek róla, minden információ érdekel.
Üdv: Bea
kulika
Rang4

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 27, 19:54 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

3szorra megyünk paráliára most szállodába megyünk autóval
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
monika137
Rang5

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 17, 14:19 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia! A Hotel Niki jó hely és jó helyen is van .Nincs messze tőle semmi. Bár Parálián nincs távolság. Mi már 10x-re megyünk .Imádunk ott lenni.Bisztos Ti sem fogtok csalódni. A mi szállásunk kb 400 m re van tőletek. Üdv
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
handg55
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 17, 11:02 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

szia
Pécsről megyünk és a hotel niki-ben lesz a szallasunk. Nem vagyok ismerős csak amennyit itt a neten lattam az egészről most megyünk erre a helyre először. ciao
monika137
Rang5

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 16, 20:52 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia! Mi a Lilalo nevű apartmanba megyünk. A cocus discó felé van.Nem tudom mennyire vagy ismerős Paralián. Ti hol lesztek elszállásolva, honnan indultokés kivel? Üdv Mónika
handg55
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 16, 10:45 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Hy mindenki
monika mi is juni 18-án megyünk le ti merre?
ciao
monika137
Rang5

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 01, 11:25 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Hahóóó Fórumozók!!!!
Merre Jártok ??? Nem jött még haza senki a nyaralásból? Vagy ennyire rossz tapasztalatitok voltak. ? Ha valaki tud valami infót ossza meg már velünk. icon_smile.gif Bár akármi lesz mi akkor is megyünk jun 18-án indulunk. icon_biggrin.gif
Marcsikam
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Máj 21, 6:44 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Sziasztok!Hétfőn indulunk Paráliára!Nem voltunk még soha.Jön valaki?Caravelbe megyünk.
kuzsu
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Máj 18, 17:09 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Köszönöm a gyors választ!
Igen a templomot tudom, a közelében lesz a szállásunk a Panos vendégházban. Volt már ott valaki? Mi a véleményetek róla?
monika137
Rang5

HozzászólásElküldve: 2010 Máj 17, 10:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia kuzsu!
A templomot nem lesz nehéz megtalálnod és azzal szembe van 1 utca ha azon elindulsz ott lesz a Lidl. parálián ez a legnagyobb üzlet vagyis van még 1 bevásárló központ azt sem lesz nehéz megtalálni. De ha jól emlékszem katerinibe van tesco. icon_smile.gif . Amugy minden kis boltba majdnem minden van.
kuzsu
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Máj 17, 8:58 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Hello!
Mi idén először megyünk Paráliára. Érdekelne, hogy Parálián hol van Lidl vagy más nagyobb üzlet? Hogyan tudjuk megtalálni?
Hozzászólások megtekintése elölről:       
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Időzóna: (GMT +1 óra)

Nyomtatható verzió
Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban