.::Görögország - Fórum, Képek, Linkek::. 2010. szept. 09., 13:12
Főmenü
· Hírek
· Fórum
· Fotóalbum
· Leírások
· Linkgyűjtemény
· Letöltések
· Vendégkönyv
· Felhasználók
· Kedvencek
· Statisztikák
· Ajánlás ismerősnek
· Keresés
Fórum
Utolsó Hozzászólások
ugrás a hozzászólásra2010-Június Nei-Pori(42)
  gaboca
  17:05 aug 20
ugrás a hozzászólásraNei Pori(1066)
  gaboca
  11:39 aug 16
ugrás a hozzászólásraParalia (Katerini)(1937)
  potter
  01:33 aug 16
ugrás a hozzászólásrahello(0)
  gaboca
  17:17 aug 15
ugrás a hozzászólásraRepülővel Sartiba!(0)
  Boglárka
  12:23 júl 29
ugrás a hozzászólásraApollon Travel(11)
  BuBo
  12:50 júl 20
ugrás a hozzászólásraSarti - autóval(55)
  napis
  17:41 júl 18
ugrás a hozzászólásramunka pefkiben(Evia)(2)
  wangwei
  10:46 júl 03
ugrás a hozzászólásraLefordítaná nekem valaki?(310)
  wangwei
  10:41 júl 03
ugrás a hozzászólásraKinek, melyikről, milyen tap...(438)
  cspcili
  13:41 jún 26

[Belépés a Fórumba]

Bejelentkezett felhasználók

Jelenleg névtelen látogató vagy. Ingyen regisztrálhatod magad ha ide kattintasz

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   ÜzeneteidÜzeneteid   BelépésBelépés 
Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nyomtatható verzió

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Szerző Üzenet
BuBo
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 20, 12:50 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

......Csak ez a Sartis berendezésük ezzel a Siton ökörséggel elég gyenge csapat...!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
napis
Rang3

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 18, 17:37 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Mi 7 éve utazunk velűk csak dicsérni tudom öket
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
cspcili
Törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 09, 20:01 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

BuBo írta:
Kedves Utastársaim!
Szégyen szemre csalódnom kellett az Apollon Travelben! Soha többé nem utazom velük! Sartiban jártunk, és a felkészületlen, beszédhibás idegenvezetőnek nevezett Csalasz Leonidasz (Leo) az egész nyaralásunkat elrontotta! Már a megérkezésunkkor láttam, hogy ez a fickó gázos! Szemtelen, nem túl inteligens, beképzelt! Ezzel még nem is lett volna akkora baj, mert nem kötelező őt nézegetnünk, de miután feltűnt, hogy túl sokat forog a kislányok GYEREKEK között, és kollégái is elárulták hogy nem látták még lánnyal, aggódni kezdtem! Kiderült, hogy bárkit felvesznek "idegenvezetőnek", és évente mindig újak érkeznek! Csak ez a Leo marad mindig. Kiderült az is, hogy csak a kishajós kirándulást vezeti, ahol fürdőruhában ugrálnak a kislányok. Legalábbis felnőtt lánnyal ott sem látták soha! Szóval az Apollonnal soha többé nem utazunk!

Mi több mint 10 éve utazunk velük,eddíg semmi bajunk nem volt az Apollonnal.......Nei Poriban évekig ugyanaz az idegenvezető volt....
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
BuBo
Rang0

HozzászólásElküldve: 2010 Júl 08, 12:06 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Kedves Utastársaim!
Szégyen szemre csalódnom kellett az Apollon Travelben! Soha többé nem utazom velük! Sartiban jártunk, és a felkészületlen, beszédhibás idegenvezetőnek nevezett Csalasz Leonidasz (Leo) az egész nyaralásunkat elrontotta! Már a megérkezésunkkor láttam, hogy ez a fickó gázos! Szemtelen, nem túl inteligens, beképzelt! Ezzel még nem is lett volna akkora baj, mert nem kötelező őt nézegetnünk, de miután feltűnt, hogy túl sokat forog a kislányok GYEREKEK között, és kollégái is elárulták hogy nem látták még lánnyal, aggódni kezdtem! Kiderült, hogy bárkit felvesznek "idegenvezetőnek", és évente mindig újak érkeznek! Csak ez a Leo marad mindig. Kiderült az is, hogy csak a kishajós kirándulást vezeti, ahol fürdőruhában ugrálnak a kislányok. Legalábbis felnőtt lánnyal ott sem látták soha! Szóval az Apollonnal soha többé nem utazunk!
cspcili
Törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 26, 13:40 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

wangwei írta:
Cell Phone lookup reviews ,
Free Reverse Cell Phone lookup ,
Reverse Phone Lookup , Cell Phone Number Lookup ,
Reverse email address ,
Reverse Cell Phone Lookup Frequently Asked Questions

NE OFFOLD SZÉT A TOPICOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
wangwei
Rang2

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 26, 4:20 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Cell Phone lookup reviews ,
Free Reverse Cell Phone lookup ,
Reverse Phone Lookup , Cell Phone Number Lookup ,
Reverse email address ,
Reverse Cell Phone Lookup Frequently Asked Questions
cspcili
Törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Feb 23, 9:45 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

vitibogi írta:
Tegnapi hozzászólásomhoz csak annyit fűznék még hozzá, hogy ha ekkora a kereslet akkor miért nem bővítik a kinálatukat. Vagy településen belül, vagy a környéken.

Megkérdeztem,és azt válaszolták,nem akarják túltervezni magukat (szerintem jogos a mai helyzetben) mivel nekik előre kell kifizetni mindent és ha nincs utas,becsődölnek.Úgy tevezik,hogy a törzsutasaik,akik minden évben velük mennek,kb.az idén is 70%-,a többi hely kiadó.
Jó üzletpolitika,a tuti haszon megvan,elkerülik a csődöt,nem úgy mint az előző években a nagyobb irodák.
Jorgos,Eurotours,Tensi,stb.Mind túlvállalta magát,nem tudott fizetni.
Ezért.
vukilany
Rang0

HozzászólásElküldve: 2009 Jan 27, 12:57 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Én hetedik éve utazom az Apollonnal és nagyon meg vagyok velük elégedve.Habár tegnap kicsit meglepődtem mikor közölték hogy Toroniba már nincs egy darab hely sem az általunk kiválasztott időpontba.Egy héttel elöbb kell mennünk de így sem tragédia.icon_smile.gif
vitibogi
Rang6

HozzászólásElküldve: 2009 Jan 24, 7:38 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Tegnapi hozzászólásomhoz csak annyit fűznék még hozzá, hogy ha ekkora a kereslet akkor miért nem bővítik a kinálatukat. Vagy településen belül, vagy a környéken.

vitibogi
Rang6

HozzászólásElküldve: 2009 Jan 23, 19:59 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Megbízhatóak az igaz, de idén kicsit megharagudtam rájuk....
01.14-én Sartiba már nem tudtam egyéni helyet foglalni, már csak buszos helyeik voltak.
Eddig háromszor fizettem be náluk az utazást (tehát az összes eddigi tengerparti nyaralásunkat), emiatt idén más utazási irodához szegődtünk.

judith77
Rang3

HozzászólásElküldve: 2009 Jan 01, 19:30 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

www.medicitravel.hu

Olvashatóak -a valószínűleg Apollon traveles- 2009-es évi árak.

Már jónéhányszor utaztunk velük, jók, csak a sofőröknek kellene

egy kis hangnem kalauz, esetleg stresszoldó! De van egy kedvencünk

egy aranyos, apró termetű fickó.
cspcili
Törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2008 Ápr 05, 12:35 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szerintem a legmegbízhatóbb utazási iroda.
Évek óta CSAK Velük utazunk.Jók a buszaik,jók a repcsis szervezéseik,az egyéni utakat is támogatjál,adnak térképet,mindent.
Roppant segítőkészek!
A kinti hostesseik is igazán kiválóak,felkészültek,segítőkészek,nem akarnak "lerabolni"senkit.
Hozzászólások megtekintése elölről:       
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Időzóna: (GMT +1 óra)

Nyomtatható verzió
Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban